Motorola Xoom 2, disponibilă în România prin Orange

Scris de | 19 martie, 2012
Motorola Xoom 2, disponibilă în România prin Orange

Motorola a anunţat astăzi disponibilitatea noii tablete Xoom 2 pe piaţa autohtonă. Motorola Xoom poate fi achiziţionată acum prin operatorul de telefonie mobilă Orange la un preţ începând de la 299 euro.

Noua tabletă Motorola Xoom 2 rulează sistemul de operare Android3.2, dispune de un procesor cu două nuclee de 1.2 GHz, afişaj rezistent cu Corning Gorilla Glass şi un înveliş de protecţie împotriva stropilor pentru a-ţi da încrederea că poţi merge oriunde şi poţi face orice. În plus, tableta conţine noua aplicaţie MotoCast care permite să transferul tuturor fişierelor de muzică, fotografii, materiale video şi documente între calculator şi tabletă fără a avea nevoie de alte instrumente media, aplicaţii sau cabluri.

Pavel Căruntu, Product Manager Devices Orange România, a declarat într-un comunicat de presă: „Tabletele din portofoliul Orange au avut un mare succes, iar noul produs Motorola Xoom 2 ce încorporează capabilităţi tehnologice de ultimă oră, diversifică acest segment si vine în întâmpinarea cerinţelor clienţilor noştri. Ea poate fi achiziţionată din magazinele Orange la preţuri începând de la 299 de euro împreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Prin abonamentele de date Colibri ce facilitează accesul la toate avantajele tabletei, clienţii beneficiază de acces nelimitat la internet, opţiuni gratuite în funcţie de tipul de abonament ales şi download la viteze mari.”

Pentru mai multe detalii legate de Motorola Xoom 2, accesaţi acum: http://www.orange.ro/motorola-xoom-2/

Etichete: , , , ,