Samsung Galaxy S 3 va folosi un procesor quad core Exynos

Scris de | 19 martie, 2012
Samsung Galaxy S 3 va folosi un procesor quad core Exynos

Samsung Galaxy S 3 se încăpățânează să rămână în umbră, însă din ce în ce mai multe informații fac lumină în cazul unuia dintre cele mai așteptate smartphone-uri din acest an.

Potrivit unui oficial Samsung, citat de publicația coreeană The Korea Times, noul vârf de lance care va lua locul lui Galaxy S 2 va folosi un procesor Exynos, produs chiar de către Samsung.

Decizia nu este una surprinzătoare, oficialul motivând alegerea ca pe una care ar urma să reducă dependența gigantului coreean de produsele celor de la Qualcomm. Samsung a utilizat procesoare Qualcomm în multe dintre telefoanele sale, acestea oferind stabilitate și upgrade facil. Odată cu Galaxy S III însă, cei de la Samsung consideră că propriile procesoare sunt suficient de puternice și mature pentru a le lua locul. Planul de viitor este acela de a folosi tehnologie Samsung în produse Samsung.

Rămâne să vedem însă care este momentul în care Samsung Galaxy S3 va intra în scenă și ce alte specificații va avea smartphone-ul emblematic.

Etichete: , , , , ,