Angry Birds Space: Descoperă efectele gravitaţiei, pe iOS, Android, PC şi Mac

Scris de | 22 martie, 2012
Angry Birds Space: Descoperă efectele gravitaţiei, pe iOS, Android, PC şi Mac

Angry Birds Space este disponibil de azi pe iPhone, iPad, telefoanele şi tabletele cu Android, precum şi pe PC şi Mac, aducând 60 de nivele interstelare, noi păsări, noi superputeri şi o mecanică de joc adaptată efectelor gravitaţiei (sau lipsei acesteia).

Am ales varianta iOS a Angry Birds Space, care costă 0.79 euro, iar la o primă vedere, jocul aduce într-adevăr suficiente elemente pentru a fi considerat mult mai mult decât un simplu update.

Este extrem de interesant să planifici o lovitură care este afectată de gravitaţia planetelor din jur, iar noile personaje, cum ar fi pasărea de gheaţă aduc o serie de noi mecanici de joc interesante.

Este recomandat să începi nivelele treptat, însă dacă vrei să îţi faci o idee despre cât de complexe pot fi unele nivele poţi sări direct în secţiunea Danger Zone, unde interacţiunea câmpurilor gravitaţionale a mai multor planete îţi va da ceva bătaie de cap.

Grafica nu pare să fi suferit îmbunătăţiri semnificative, în afara background-urilor mai detaliate, însă jocul se mişcă la fel de fluid ca şi până acum.

Angry Birds Space costă 0.79 euro în App Store, însă varianta Android poate fi descărcată gratuit dacă nu te deranjează reclamele.

Etichete: , , , ,