Black Week a început: Reduceri pentru console Xbox 360 şi Wii, televizoare şi laptopuri

Scris de | 22 martie, 2012
Black Week a început: Reduceri pentru console Xbox 360 şi Wii, televizoare şi laptopuri

Black Week, campania celor de la Flanco a început de azi, iar reducerile promise, de până la 50% la unele produse, sunt extrem de interesante. Pasionaţii de gaming pot  găsi o consolă Xbox 360 plus Kinect şi un joc la preţul de 999 lei, redus de la 1299 lei sau o consolă Nintendo Wii plus volan şi jocul Mario Kart la preţul de 499 lei, redus de la 699 lei.

Dacă te gândeşti să achiziţionezi şi un televizor HD cu diagonală mare pentru a completa consola poţi găsi modele de la Samsung, Philips sau LG la preţuri extrem de bune. Spre exemplu LCD-ul Samsung 40D503 cu diagonala de 40” costă 1499 lei.

Lista de produse din campania Black Week conţine peste 2000 de modele, aşa că merită să arunci o privire pe site-ul celor de la Flanco sau în magazine. Unele produse spre exemplu s-ar putea să nu fie disponibile online, iar site-ul se încarcă destul de greu din cauza traficului ridicat.

Produsele din Black Week sunt disponibile în stoc limitat, iar ofertele de preţ nu se pot cumula cu alte oferte promoţionale aflate în desfăşurare.

Etichete: , , , , ,