DELL XPS 13: Ultrabook cu Intel Smart Connect de la GENESYS DISTRIBUTIE

Scris de | 3 aprilie, 2012
DELL XPS 13: Ultrabook cu Intel Smart Connect de la GENESYS DISTRIBUTIE

În cadrul evenimentului „BUSINESS BRUNCH GENESYS DISTRIBUTIE&DELL” desfăşurat recent în Capitală au fost prezentate ultimele noutăţi despre produsele DELL Consumer, focusul fiind pe ultrabook-ul XPS 13.

Dell XPS 13 este un notebook cu un display de 13,3 inchi, extrem de subtire, ultraportabil, care prezinta un afisaj din sticla Gorilla fara cadru, cu carcasa din aluminiu prelucrat si fibra de carbon. Ecranul are o rezoluţie de 1.366 x 768 pixeli şi o luminozitate ridicată de 300 nit.

Oferind durata de functionare a bateriei de peste opt ore si integrand procesoare Intel Core din a doua generatie, acesta este, de asemenea, unul dintre primele dispozitive din categoria sa care beneficiaza de tehnologia Intel Smart Connect, care (atunci cand este activata tehnologia Wi-Fi) se activeaza periodic pentru a detecta retele cunoscute si a actualiza calendarul si e-mailul. In plus, acest notebook beneficiaza si de tehnologia Intel Rapid Start, care permite pornirea in cateva secunde.

Printre argumentele pentru vanzare remarcabile, se numara factorul de forma al dispozitivului: desi ofera aceeasi zona de vizualizare, alte laptopuri de 13,3 inchi au un volum cu pana la 15 % mai mare. In schimb, XPS 13 integreaza un ecran de 13 inchi intr-un volum similar cu cel al unui dispozitiv obisnuit de 11 inchi. Vorbim de o grosime între 6 şi 18 mm şi de o greutate de 1,36 kg.

Performanta, eleganta, dimensiunea si functiile laptopului XPS 13 il fac eligibil pentru intreprinderi, acesta fiind adecvat pentru utilizare la birou, acasă, in calatorii – practic in orice locatie.

Tastatura de dimensiune standard, se bucură de  retroiluminarel, touchpad cu buton, integrat in sticla si suport pentru gesturi multiple.

Etichete: , , , ,