Noua gama de televizoare LED Katana

Scris de | 5 aprilie, 2012
Noua gama de televizoare LED Katana

Tehnologie cu faţă umană? Da, acum acest lucru este posibil cu marca FUNAI. Noua gamă de televizoare LED – KATANA LC10 nu este numai o gamă de soluţii tehnologice moderne, ci şi una de linii precise şi delicate, cu un design la modă.

 Uneori mai puţin înseamnă mai mult

Mai puţine funcţii inutile în schimbul a mai multă plăcere în utilizare şi recepţie. Noua gamă LC10 este tehnologia cu faţă umană. Inginerii japonezi, ieşind în întâmpinarea nevoilor clientului, au răspuns la întrebarea ce este cu adevărat esenţial la un televizor şi ce ridică temeri faţă de el. Astfel, a luat naştere gama LC10, care îmbină tehnologia modernă cu utilizarea intuitivă, la un preţ accesibil.

Tocmai aceste elemente vor diferenţia FUNAI de restul televizoarelor, adesea supraîncărcate tehnologic, care de multe ori, în loc de distracţie, aduc foarte mult tehnostres.

 KATANA LC10 – tot ceea ce îţi doreşti de la televizorul tău

Pentru noua gamă LC10 a fost creat un nou procesor prin care culorile şi calitatea imaginii reflectă în mod ideal realitatea. Datorită noului procesor Clear Pix Performer am reuşit să reducem consumul de energie fără a pierde din calitatea imaginii. Merită menţionate şi unghiul larg de vizualizare, contrastul nativ ridicat (1000:1) şi stratul “anti-glare” care permite vizionarea chiar şi în încăperi cu luminozitate extrem de puternică. Clasa energetică superioară înseamnă facturi reduse de energie. Televizorul cu simbolul 32FL532, primul care va apărea în magazine, are încorporat tunerul DVB-T MPEG-2/4. Grație acestuia nu mai este necesară cumpărarea altor echipamente pentru recepţia unui semnal digital de cea mai bună calitate de la transmiţătoarele aflate la sol. Dispozitivul are touch screen, 2 intrări HDMI şi intrare PC. Rezoluţia mare WXGA (1366 x 768) permite vizionarea programelor TV sau a filmelor la calitate HD. Foarte utilă din punctul de vedere al utilizatorului este funcţia de înregistrare USB cu Timeshift (USB Rec), care permite înregistrarea programelor digitale pe memoria USB cu timer. Instrucţiunile inteligente şi simple, intuitivitatea şi telecomanda ergonomică, transparentă vă vor face să vi-l doriţi imediat.

 Noua linie bucură ochiul

Noua gamă FUNAI va fi apreciată în orice interior şi va mulțumi chiar şi gusturile cele mai exigente. Simplitatea şi minimalismul japonez se reflectă în forma elegantă a carcasei, uşoară şi subţire, ca niciodată până acum. Televizorul are numai 2 cm grosime. Eleganţa clasică, subţire, transcende nu numai în modă.

Precizia japoneză, cele mai noi soluţii tehnologice şi ergonomia dovedesc că marca FUNAI înseamnă televizoare de calitatea cea mai ridicată create pentru plăcerea utilizatorului. Pentru a onora tradiţia de peste 60 de ani a mărcii FUNAI au fost pregătite pentru clienți atât sistemul de garanţie special, de 5 ani, cât şi programul de 2 ani Zero Pixeli Morţi.

Etichete: , , , , , ,