Plăteşte prin SMS pentru aplicaţiile Samsung Apps

Scris de | 5 aprilie, 2012
Plăteşte  prin SMS pentru aplicaţiile Samsung Apps

Samsung  Romania îţi pune de acum la dispoziţie un nou mod de a plăti pentru aplicaţiile pe care le cumperi din magazinul Samsung Apps  – prin SMS. Opţiunea este disponibilă din această lună atât pentru dispozitivele Bada, cât şi Android.

Noua metodă de plată este sigură și simplă, fiind necesare doar două click-uri pentru a achiziționa o aplicație. Astfel, la descărcarea unei aplicații disponibile contra cost, utilizatorii trebuie doar să selecteze opțiunea „SMS” din cadrul ferestrei pentru plată.

Imediat ce achiziția a fost procesată, aceștia vor primi un SMS în care sunt anunțați că prețul aplicației va fi dedus din următoarea factură telefonică sau din creditul existent pe cartela preplătită. Noul sistem de plată va putea fi folosit atât pentru achiziționarea de aplicații premium dedicate sistemului de operare Bada, cât și celor pentru dispozitivele Android.

Posibilitatea de plată prin intermediul facturii telefonice sau creditului cartelei preplătite vine în întâmpinarea utilizatorilor, oferindu-le o metodă simplă de a achiziţiona aplicaţii, într-un timp foarte scurt.

Etichete: , , , ,