TV Paprika în meniul abonaţilor RCS & RDS

Scris de | 5 aprilie, 2012
TV Paprika în meniul abonaţilor RCS & RDS

RCS & RDS a anunţat lansarea postului TV Paprika în România. Postul cu un conţinut axat pe gastronomie poate fi urmărit  în pachetele de televiziune analogică şi digitală prin cablu, oferite de operatorul de telecomunicaţii.

RCS & RDS aduce unui număr de peste 3 milioane de telespectatori din România, o serie nouă de programe TV cu un conţinut gastronomic, de interes general. TV Paprika este un canal de televiziune  dedicat gătitului echilibrat şi vieţii sănătoase.

Florin Nemeş, Coordonator Marketing şi PR RCS & RDS, a declarat într-un comunicat de presă: „Prin portofoliul său, Chello Central Europe ne-a oferit oportunitatea de a îmbogăţi conţinutul grilelor noastre de programe. Abonaţii noştri au acces la un număr extins de programe pentru copii, femei, la posturi educaţionale şi de ştiri. Ne bucurăm să putem completa pachetele Digi TV cu cel mai puternic canal cu tematică culinară din Europa, TV Paprika.”

Prin emisiunile sale, canalul promovează sfaturi practice şi secrete culinare unice, iar datorită programelor sale extrem de atractive, prezentate de bucătari faimoşi, TV Paprika a devenit unul dintre cele mai puternice branduri din Europa al programelor culinare.

Etichete: , , , ,