Monitoarele Samsung Seria 7, disponibile acum în România

Scris de | 12 aprilie, 2012
Monitoarele Samsung Seria 7, disponibile acum în România

Samsung Electronics a anunţat disponibilitatea noilor monitoare din Seria 7 pe piaţa autohtonă. Noua Serie 7 de monitoare (SB750/TB750) include tehnologia de display wireless integrat (WiDi) de la Intel, pentru conectivitate sporită, dar şi integrarea altor dispozitive mobile precum smartphone-uri şi tablete, pentru mai multă flexibilitate şi productivitate.

Noile monitoare Seria 7 au fost create să răspundă nevoilor utilizatorilor de tablete şi smartphone-uri, folosind noua conexiune mobilă Mobile High Definition Link (MHL) compatibilă cu Android. Aceştia se pot bucura de conţinutul de pe dispozitivele lor mobile pe un ecran mai mare şi, implicit, de un sunet de înaltă calitate.Utilizatorii îşi pot verifica mai uşor smartphone-urile şi, în acelaşi timp, pot naviga pe Internet sau îşi pot îndeplini sarcinile de lucru pentru o experienţă completă de utilizare.

Seria 7 este mai mult decât un monitor. Acesta include şi funcţia Samsung Smart Hub, care le permite utilizatorilor să acceseze o gamă largă de aplicaţii, precum Hulu Plus, Netflix, jocuri şi altele. Aceste funcţii îl fac parte integrantă din conectivitatea de acasă sau de la birou.

Monitorul Seria 7 este prevăzut cu un design asimetric şi un panou subţire high-resolution, care le oferă utilizatorilor experienţe vizuale de neegalat.

Samsung a declarat că preţul estimat pentru noile monitoare Seria 7 este de 1559 RON (cu TVA).

Etichete: , , , ,