God of War Ascension: Kratos revine pe PS3 (video)

Scris de | 19 aprilie, 2012
God of War Ascension: Kratos revine pe PS3 (video)

God of War: Ascension este denumirea oficială a noului joc din seria action adventure God of War, care s-a bucurat de un succes enorm pe consola Sony PlayStation 3. Revenirea sângerosului războinic spartan Kratos este marcată de un teaser trailer care  ne permite să ne facem o idee despre povestea explorată în noua aventură.

Se pare că echipa de producţie va apela la conceptul  de prequel, acţiunea urmând să se petreacă înainte de luptele cu titanii şi zeii Olimpului, înainte ca spartanul să dobândească la rândul său puteri de zeu. Descrisă ca cea mai ambiţioasă aventură a lui Kratos de până acum, povestea descrie primii paşi ai personajului pe calea ce duce spre libertate şi răzbunare. Vom avea ocazia să îl cunoaştem pe omul Kratos, înainte ca acesta să fie transformat într-un avatar al distrugerii.

Din păcate în afară de certitudinea că jocul va fi disponibil pe consola PlayStation 3, nu există informaţii despre perioada în care God of War Ascension ar urma să fie disponbil. Cu toate acestea, interesul fanilor este la cote maxime – imaginea postată în urmă cu o oră pe pagina de Facebook a celor de la Sony a adunat deja aproape 1200 de like-uri şi câteva sute de comentarii.

Primul trailer God of War Ascension mai jos:

 

Etichete: , , , , ,