Samsung atacă piaţa design-ului interior cu un proiect realizat alături de Italo Rota

Scris de | 19 aprilie, 2012
Samsung atacă piaţa design-ului interior cu un proiect realizat alături de Italo Rota

Samsung Electronics a anunţat prezentarea filozofiei de design interior proprie prin intermediul unui proiect pentru Fuorisalone 2012, o expoziţie internaţională de mobilă, care are loc la Superstudio Piu, în Milano.

Evenimentul, ce se desfăşoară între 17 şi 22 aprilie, prezintă viziunea Samsung pentru o locuinţă armonios îmbinată cu tehnologia. Folosind aceste principii de design ca linii principale, Samsung colaborează cu arhitectul polivalent Italo Rota, care a preconizat un viitor în care stilul de viaţă va fi îmbinat cu tehnologia, răspunzând nevoilor locatarilor – de la rezolvarea sarcinilor casnice de zi cu zi, până la posibilitatea de a fi permanent conectaţi cu ceilalţi.

Această viziune este adusă la viaţă prin intermediul proiectului „LIFE / INSTALLED, four minutes to think the future”, o instalaţie futuristă originală, unde locuinţa şi arhitectura nu mai constituie esenţa vieţii de zi cu zi.

Fiecare cameră din casă prezintă o piesă de mobilier şi un perete vopsit în gri mat care prind viaţă – prin contrast – cu ajutorul imaginilor şi sunetelor generate prin intermediul tabletelor Samsung. Astfel, vizitatorii pot transforma spaţiul gri şi tăcut într-un spaţiu dinamic şi plin de semnificaţii folosind Galaxy Tab.

Etichete: , , ,