Nokia a lansat o reclamă realizată cu terminalul 808 PureView

Scris de | 20 aprilie, 2012
Nokia a lansat o reclamă realizată cu terminalul 808 PureView

Compania finlandeză a lansat un spot publicitare realizat în totalitate cu smartphone-ul Nokia 808 PureView, ce dispune de o cameră cu un senzor de 41 megapixeli. Reclama prezintă mai multe poze şi clipuri video extraordinare realizate de terminalul Nokia.

Spot-ul publicitar prezintă poze de o claritate deosebită, cu o redare a culorilor cât se poate de fidelă, în mai multe condiţii de lumină. Merită menţionată şi calitatea clip-urilor video înregistrate la rezoluţie Full HD de 1080p.

Nokia PureView 808 debutează o cameră foto care e fără îndoială una dintre cele mai impresionante de pe piaţa smartphone-urilor. Dacă ne gândim la faptul că standardul pentru o cameră de smartphone-uri de ultimă generaţie este de 8 megapixeli, cifra de 41 megapixeli e cel puţin extraordinară. Lentilele Carl Zeiss captează poze în două moduri diferite şi unice.

În primul rând, utilizatorul poate să declanşeze poze la o mărime normală. Mai apoi, folosind funcţia de zoom, utilizatorul poate decupa porţiunea pe care o vrea fără să piardă din calitate.

Urmăriţi mai jos reclama realizată cu Nokia 808 PureView:

http://youtu.be/x4bN0ZXR2rs

Etichete: , , , ,