Logitech Mini Boombox şi Logitech Wireless Boombox, disponibile acum în România

Scris de | 25 aprilie, 2012
Logitech Mini Boombox şi Logitech Wireless Boombox, disponibile acum în România

Logitech a anunţat disponibilitatea pe piaţa autohtonă a accesoriilor audio Mini Boombox şi Wireless Boombox dedicate smartphone-urilor şi tabletelor. Noile boxe oferă utilizatorului posibilitatea de a reda piesele preferate de pe dispozitivele mobile la o calitate deosebită.

Logitech Mini Boombox are dimensiuni mici, dar atinge note înalte. Dispune de o cameră acustică special concepută care oferă un sunet bass de calitate, iar difuzorul cu microfon încorporat emite un sunet clar, fie că îl foloseşti la birou, în maşină, sau în spatele casei. Dispozitivul este perfect pentru apeluri telefonice sau video.

Logitech Mini Boombox se conectează uşor la smartphone-urile populare, tablete şi alte dispozitive ce suportă Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). De asemenea, funcţionează cu telefoane ce suportă Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5). Dispune de un acumulator care se încarcă prin USB şi funcţionează până la zece ore.

Logitech Wireless Boombox foloseşte smartphone-ul sau tableta pe post de player cu touch screen şi telecomanda pentru a reda muzica wireless. Conceput pentru iPad, iPhone şi iPod Touch, Logitech Wireless Boombox poate fi amplasat până la 10 metri distanţă de dispozitivul tău, în funcţie de utilizare şi setări. Poţi asculta până la şase ore folosind bateria reîncărcabilă.

Logitech Wireless Boombox este disponibil în România la un preţ de 679 Lei, iar Logitech Mini Boombox este disponibil la un preţ de 349 Lei.

Etichete: , , , ,