Nokia amână lansarea terminalului Lumia 900 în Marea Britanie

Scris de | 26 aprilie, 2012
Nokia amână lansarea terminalului Lumia 900 în Marea Britanie

Compania finlandeză Nokia a anunţat amânarea lansării smartphone-ului Lumia 900 în Marea Britanie datorită succesului de care se bucură peste ocean. Terminalul dedicat pieţei din Statele Unite ale Americii ar fi trebuit să se lanseze pe teritoriul Regatului Unit în 27 aprilie.

Clienţii britanici care doresc să-şi achiziţioneze terminalul echipat cu Windows Phone 7.5 vor fi nevoiţi să mai aştepte. Deşi data iniţială de lansare a smartphone-ului Lumia 900 a fost 27 aprilie, se pare că datorită popularităţii de care se bucură dispozitivul lansat în Statele Unite ale Americii în exclusivitate la operatorul de telefonie mobilă AT&T, Nokia a fost nevoita sa amane lansarea.

Primul telefon produs de Nokia în colaborare cu Microsoft dedicat teritoriului Statelor Unite ale Americii a fost prezentat la Consumer Electronics Show, în luna ianuarie. Nokia Lumia 900 dispune de un ecran ClearBlack AMOLED uriaş cu o diagonală de 4.3 inchi şi o rezoluţie de 800×480, o cameră de 8 megapixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon de 1.4 GHz şi o autonomie de 7 ore în talk-time.

Cei de la Nokia au confirmat totuşi oficial că terminalul va fi disponibil în Marea Britanie în cel de-al  doilea trimestru al anului.

Etichete: , , ,