Revista PHOTO magazine și-a lansat noua galerie foto

Scris de | 27 aprilie, 2012
Revista PHOTO magazine și-a lansat noua galerie foto

Începând cu luna aprilie revista PHOTO magazine și-a lansat o noua galerie de fotografie, disponibilă online pe http://www.photomagazine.ro/galerie-foto/.

Radical schimbată față de versiunea anterioară, noua platformă online este cadrul ideal pentru lansarea carierei în fotografie și vine într-un format modern, atrăgător și interactiv.

Noua galerie își propune să adune imagini realizate de fotografi profesioniști și amatori pentru crearea unui portofoliu online, iar cele mai bune vor fi prezentate în revista PHOTO magazine. Contactează și vei fi contactat de comunitatea foto din România și din întreagă lume, înscrie-te pe site și promovează-ți fotografiile pe principalele rețele de socializare: Twitter, Facebook etc.

Abstract, Alb-negru, Animale, Călătorie, Fotojurnalism, Nud, Macro sau Sport sunt doar câteva dintre categoriile care așteaptă să fie descoperite și umplute cu fotografiile voastre.

Lunar, vei putea participa cu fotografiile tale la concursurile organizate de PHOTO magazine unde poți câștiga premii importante în bani, produse sau abonamente la revistă.

Noua galerie PHOTO magazine  – rampă de lansare pentru cariera dumneavoastră!

Relansat recent cu un design nou și într-o noua formulă, site-ul www.photomagazine.ro  va prezintă cele mai noi știri din domeniul fotografiei, o serie de articole din revistele anterioare, ponturi pentru fotografiere, precum și arhiva tuturor edițiilor de până acum, disponibilă gratuit.

Revista PHOTO magazine combină artă fotografica cu tehnica foto sub aceeași copertă. Publicația oferă cititorilor într-o prezentare de excepție cele mai reușite fotografii ale artiștilor români și străini alături de ultimele inovații în tehnica fotografică.

Lunar, într-un tiraj de 18.000 de exemplare, revista se adresează tuturor iubitorilor de fotografie și artă fotografică, cât și celor interesați de tehnica foto, amatori sau profesioniști.

Etichete: , , , , ,