Research in Motion a lansat primele imagini cu sistemul de operare BlackBerry 10

Scris de | 1 mai, 2012
Research in Motion a lansat primele imagini cu sistemul de operare BlackBerry 10

În cadrul evenimentului BlackBerry World 2012, CEO-ul Research in Motion, Thorsten Heins, a prezentat primele imagini cu mult-aşteptatul sistem de operare BlackBerry 10. Mai mult, dezvoltatorii prezenţi la eveniment au primit un terminal prototip creat special pentru BlackBerry 10.

Cel mai mare eveniment anual dedicat terminalelor BlackBerry a oferit primele imagini cu sistemul de operare BlackBerry 10. Platformă ce va deveni standard pe viitoarele dispozitive create de Research in Motion, debutează o tehnologie foarte interesantă în ceea ce priveşte realizarea fotografiilor pe un smartphone. Aplicaţia dedicată camerei dispune de o tehnologie ce realizează poze în momentul în care utilizatorul a apăsat pe butonul de cameră. Astfel, dacă poza realizată nu e satisfăcătoare, utilizatorul poate alege din cadrele stocate în memoria cache a telefonului.

Dezvoltatorii de aplicaţii prezenţi la BlackBerry World 2012 au primit un smartphone prototip ce rulează sistemul de operare BlackBerry 10 în versiune BETA. Dispozitivul BlackBerry Dev Alpha dispune de un ecran impresionant de 4.2 inchi cu o rezoluţie de 1280×768, 1 GB RAM şi o capacitate de stocare de 16 GB. Mai multe detalii nu sunt momentan disponibile, însă având în vedere faptul că acest dispozitiv nu va ajunge pe rafturile magazinelor, BlackBerry Dev Alpha reprezintă doar un terminal pe care dezvoltatorii vor putea rula aplicaţiile dedicate sistemului de operare BlackBerry 10.

Urmăreşte mai jos primele imagini cu sistemul de operare BlackBerry 10:

Etichete: , , , , ,