Asus N6: Noile laptop-uri N56 şi N76 au fost prezentate în România

Scris de | 2 mai, 2012
Asus N6: Noile laptop-uri N56 şi N76 au fost prezentate în România

Noua gamă de laptop-uri Asus N6 a fost prezentată pe teritoriul României. Echipate cu procesoare Intel de ce mai nouă generaţie, plăci video de top şi tehnologie audio SonicMaster Premium și Bang & Olufsen ICEpower, modelele N56 şi N76 impresionează şi printr-un design elegant.

Gama Asus N6 dispune de un design elegant, cu carcase din aliaj metalic, atent finisate. Logo-ul Asus de pe capacul display-ului este iluminat discret, la fel ca butonul de pornire. Laptopul N56 este subțire, având o grosime de doar 32 mm, în condițiile în care integrează un processor quad-core, placă video performantă, camere mari de rezonanță și o unitate Blu-ray. Porturile sunt aliniate cu precizie pentru a crea o vedere laterală plăcută. Laptopurile vin cu tastaturi iluminate (opționale). Grilele difuzoarelor imită vizual undele sonore, fiind obținute printr-un procedeu minuțios ce implică gravare, ștanțare, hidroliză și finisare cu laser.

Noile portabile redau un sunet plin și puternic grație tehnologiilor audio SonicMaster Premium și Bang & Olufsen ICEpower, moștenite și îmbunătățite de la modelul NX90. Difuzoarele interne au incinte acustice mari, de la 30cc la 70cc. Totodată, amplificatorul audio este unul puternic, de 11W, oferind sunetul la volum crescut fără distorsiuni.

Cele mai dotate modele N6 dispun de hard diskuri de 1TB cu 7200rpm și o capacitate RAM de 16GB DDR3. Toate porturile USB sunt de generație 3.0.

Modelul Asus N56 cu o configuraţie de bază poate fi achiziţionat la preţul de 3750 lei.

Etichete: , , , , ,