Nokia 808 PureView: Lansare oficială în luna mai

Scris de | 2 mai, 2012
Nokia 808 PureView: Lansare oficială în luna mai

Compania finlandeză Nokia a anunţat astăzi lansarea mult-aşteptatului terminal 808 PureView. Smartphone-ul ce dispune de o cameră cu un senzor de 41 megapixeli va sosi luna aceasta în Rusia şi India.

Conform unui comunicat oficial din partea companiei finlandeze terminalul mult-aşteptat Nokia 808 PureView va fi lansat luna aceasta. Nokia 808 PureView va fi disponibil iniţial în Rusia şi India, urmând ca mai apoi să fie lansat în mai multe ţări.

Nokia PureView 808 debutează o cameră foto care e fără îndoială una dintre cele mai impresionante de pe piaţa smartphone-urilor. Dacă ne gândim la faptul că standardul pentru o cameră de smartphone-uri de ultimă generaţie este de 8 megapixeli, cifra de 41 megapixeli e cel puţin extraordinară. Lentilele Carl Zeiss captează poze în două moduri diferite şi unice.

În primul rând, utilizatorul poate să declanşeze poze la o mărime normală. Mai apoi, folosind funcţia de zoom, utilizatorul poate decupa porţiunea pe care o vrea fără să piardă din calitate.

Cei de la Nokia au adăugat faptul că mai multe informaţii legate de disponibilitatea terminalului 808 PureView în alte ţări vor fi dezvăluite în curând.

Etichete: , , , ,