Samsung Smart App Challenge 2012: Competiţie dedicată dezvoltatorilor de aplicaţii pentru Galaxy Note şi Tab

Scris de | 9 mai, 2012
Samsung Smart App Challenge 2012: Competiţie dedicată dezvoltatorilor de aplicaţii pentru Galaxy Note şi Tab

Samsung Electronics a anunţat o competitive globală dedicată dezvoltatorilor, care are ca scop extinderea numărului de aplicaţii disponibile pentru terminalele Galaxy Tab şi Galaxy Note.

Concursul va avea două categorii – ‘Samsung Apps Super Apps’ şi ‘Best S Pen Apps’. În total, 80 de aplicaţii înscrise vor fi selectate drept câştigătoare, primind, în bani, suma record de $4,08 milioane şi vor beneficia, de asemenea, de promovare.

Competiţia este deschisă la nivel global pentru toţi dezvoltatorii de aplicaţii mobile. Dezvoltatorii care doresc să participe trebuie să se înscrie pe site-ul concursului şi să-şi înregistreze aplicaţia pe Samsung Apps.

Participanţii vor fi împărţiţi în două categorii. În cazul categoriei “Samsung Apps Super Apps”, câştigătorii vor fi desemnaţi de către public, iar aceştia vor fi cei care se încadrează în top 30 cele mai descărcate jocuri şi top 30 cele mai descărcate aplicaţii, primind o parte din premiul în bani. La categoria “Best S Pen App”, câştigătorii vor fi desemnaţi de către un juriu, iar aceştia vor fi cei care au înscris 20 de aplicaţii inovatoare care implică utilizarea funcţiilor S Pen-ului în cele mai interesante moduri.

Pentru mai multe detalii despre competiţia Samsung Smart App Challenge 2012: http://www.smartappchallenge.com

Etichete: , , , ,