Angry Birds a fost descărcat de peste 1 miliard de ori

Scris de | 10 mai, 2012
Angry Birds a fost descărcat de peste 1 miliard de ori

Compania finlandeză Rovio a anunţat că celebrul joc Angry Birds a fost descărcat de peste 1 miliard de ori. Jocul disponibil pe majoritatea sistemelor de operare devine astfel unul dintre cele mai de succes din istoria smartphone-urilor.

Franciza Angry Birds, ce include jocurile Angry Birds, Angry Birds Seasons, Angry Birds Rio şi Angry Birds Space, s-a dovedit a fi extrem de populară în rândul utilizatorilor de smartphone-uri. Conform unui anunţ oficial din partea companiei Rovio, ce dezvoltă celebrul joc, Angry Birds a fost descărcat de peste 1 miliard de ori, o cifră impresionantă având în vedere faptul că a fost lansat în decembrie 2009.

Jocul disponibil pe iOS, Android, BlackBerry, Chrome, PSP şi multe alte platforme a fost descărcat în 2011 de 648 milioane de ori. Cea mai nouă versiune a jocului, Angry Birds Space, se dovedește a fi un alt titlu de succes pentru compania finlandeză. Lansat simultan pe telefoanele și tabletele cu iOS și Android, pe PC și Mac, noul joc a reușit să atingă un nou record, înregistrând 50 de milioane de descărcări într-un interval de doar 35 de zile.

Urmăreşte mai jos un clip lansat de Rovio pentru a celebra cifra de un miliard de descărcări:

Etichete: , , , , , ,