Navon N490, disponibil acum în reţeaua magazinelor Germanos

Scris de | 22 mai, 2012
Navon N490, disponibil acum în reţeaua magazinelor Germanos

Germanos a anunţat astăzi disponibilitatea noului model Navon N490 în reţeaua de magazine proprii. GPS-ul lansat pe piaţa din România dispune de unul dintre cele mai apreciate software-uri de profil din industrie, iGo8.

iGo8 reprezintă o platformă de software solidă, care asigură cel mai rapid mod de afişare a hărţii, cu vizualizare realistă a elementelor în 3D. Noul soft este foarte uşor de utilizat datorită intefeţei adaptabile de către utilizator şi mai mult decât atât, dispune de o platformă optimizată cu procesor SiRF Atlas V de 500 Mhz şi cu receptor GPS SiRF Atlas V cu un număr de 40 canale.

Meniul intuitiv permite acces la toate funcţiile de navigare ale dispozitivului: gestionare date personale, planificare avansată a rutelor, salvare şi încărcare a rutelor, creare şi export al rutelor memorate sau gestionare a punctelor de interes. Modul avansat este foarte uşor de utilizat, toate caracteristicile şi setările sunt disponibile prin intermediul a cel mult două atingeri. În plus, sistemul dispune de funcţii precum Drag&Drop, Tap&Hold sau tastatură inteligentă.

Modelele Full Europe includ cea mai nouă versiune de hartă, cu un total de 40 de hărţi cu detaliere la nivel de număr de stradă şi cu vizualizare 3D unică a anumitor clădiri celebre, forme de relief, machete oraşe sau drumuri suspendate. În plus, sistemul iGo8 permite actualizarea gratuită a hărţii României timp de 1 an.

GPS-ul Navon N490 cu harta completă a Europei  este  disponibil începând cu preţul promoţional de 449 lei (TVA inclus), în toate magazinele Germanos din Bucureşti şi din ţară.

Etichete: , , ,