David Beckham şi Samsung GALAXY Note fac echipă perfectă (video)

Scris de | 23 mai, 2012
David Beckham şi Samsung GALAXY Note fac echipă perfectă (video)

Dacă te-ai întrebat vreodată cum sună Oda Bucuriei, interpretată de David Beckham cu ajutorul unei mingi, a unui perete de tobe şi al unui Samsung Galaxy Note, poţi descoperi răspunsul în noul clip video lansat de către cei de la Samsung.

David Beckham, ambasadorul oficial Samsung al Jocurilor Olimpice Londra 2012, foloseşte un aranjament de tobe cu o înălţime de aproximativ 4,5 m şi display-ul extins al lui GALAXY Note pentru a-şi plănui mişcările. La finalul demonstraţiei celebrul sportiv utilizează un S Pen pentru a da un autograf pe o fotografie şi pentru a o posta pe Facebook.

„Sunt încântat să colaborez cu Samsung în postura acestuia de sponsor oficial al Jocurilor Olimpice Londra 2012 în oraşul meu”, a declarat Beckham. „Sper ca toată lumea să se bucure şi să aibă o experienţă a Jocurilor Olimpice aşa cum nu a mai avut până acum.”

Samsung va oferi pachetul de upgrade Premium Suite tuturor utilizatorilor de GALAXY Note pentru o mai bună experienţă a acestora când folosesc dispozitivul. Pachetul de software Premium Suite include aplicaţii avansate de scriere, instrumente menite să sporească productivitatea şi upgrade Android 4.0. Update-ul a fost lansat în Germania pe 10 mai şi va fi introdus treptat şi în celelalte regiuni.
Un review extins al lui Samsung Galaxy Note, realizat de connect, aici.

http://youtu.be/Xn8jkyu88bw

Etichete: , , , ,