Vertu actualizează gama Constellation cu trei noi modele cromatice

Scris de | 23 mai, 2012
Vertu actualizează gama Constellation cu trei noi modele cromatice

Vertu, compania finlandeză specializată pe dezvoltarea de terminale de lux, a anunţat noi modele din gama Constellation echipate cu trei nuanţe diferite de culori sezoniere. Candy Raspberry, Candy Mint Green şi Candy Tangerine sunt dedicate clienţilor ce ţin cont de culorile în vogă ale verii, dar şi de caracterul luxos la brand-ului.

Actualizarea adusă gamei de lux Constellation e doar pe partea esterică. În afară de noile culori, dispozitivele nu se diferenţiază cu nimic de terminalele disponibile acum în seria antenumită. Vertu declară că noile modele Candy Raspberry, Candy Mint Green şi Candy Tangerine au fost create având în vedere culorile “must-have” ale verii.

În ceea ce priveşte caracteristicile, noile modele dispun de un ecran AMOLED de 3.5 inchi, spaţiu de stocare intern de 32GB, o cameră de 8 megapixeli capabilă de înregistrare video de 720p şi ringtone-uri ce conţin piese cântate în exclusivitate de London Symphony Orchestra.

Noua serie cromatică din Constellation e disponibilă acum în Emiratele Arabe Unite, Uniunea Europeană, China, Hong Kong, India, Macau, Russia, Singapore, Elveţia, Ucraina şi Vietnam.

Etichete: , , , ,