Asus P8Z77-V PREMIUM: Placă de bază cu tehnologie Thunderbolt

Scris de | 24 mai, 2012
Asus P8Z77-V PREMIUM: Placă de bază cu tehnologie Thunderbolt

Compania taiwaneză a anunţat lansarea plăcii de bază P8Z77-V PREMIUM, echipată cu tehnologie Thunderbolt şi certificată de Intel. Alături de conexiunea Thunderbolt integrată a modelului P8Z77-V PREMIUM, Asus oferă aceeasi tehnologie pe P8Z77-V PRO/THUNDERBOLT pentru a da consumatorilor o gamă mai largă de optiuni.

Asus P8Z77-V PREMIUM este prima placă de bază Thunderbolt ce a fost certificată de Intel, fapt ce atestă performanțele acesteia în industrie. Thunderbolt este o nouă tehnologie de transfer de mare viteză, concepută pentru performanță, simplitate și flexibilitate cu viteze de transfer fulgerătoare, care sunt de două ori mai rapide decât USB 3.0 sau de 20 de ori mai mari decât în cazul USB 2.0.

Aceasta oferă viteze bi-direcționale, simultane, de 10 Gbps printr-un singur cablu, cu flexibilitatea înlănțuirii a șase dispozitive cu Thunderbolt printr-o singură conexiune, pentru o experiență de calcul cursivă, fluidă. Utilizatorii pot conecta multiple dispozitive externe de stocare Thunderbolt și să transfere fișiere în timp ce vizionează filme HD, totul fără blocaje.

Plăcile de bază P8Z77-V PREMIUM se mândresc cu câteva funcții noi precum 4-way NVIDIA SLI și 4-way AMD CrossFireX pe cele mai noi sloturi PCIe Gen 3.0, dezvoltând performanțe grafice maxime.

De asemenea, a fost introdusă tehnologia SSD Caching II ce permite utilizatorilor să creeze o memorie tampon pentru fișierele și programele folosite frecvent, utilizând mai multe SSD-uri pentru îmbunătățirea performanței sistemului.

Etichete: , , ,