Antivirusul Bitdefender Mobile Security, pe tabletele Allview

Scris de | 31 mai, 2012
Antivirusul Bitdefender Mobile Security, pe tabletele Allview

Ai o tabletă Allview sau te gândeşti să achiziţionezi una? De acum ai un motiv în plus, compania anunţând un parteneriat cu Bitdefender, în urma căruia tabletele Allview vor fi echipate cu antivirusul  Bitdefender Mobile Security.

Probabil că mulţi dintre utilizatorii de tablete consideră că acestea sunt suficient de sigure pentru a nu necesita o soluţie de securitate dedicată, însă în ultima perioadă sistemul de operare Android se confruntă cu o paletă destul de largă de ameninţări, majoritatea capabile să îţi pună în pericol securitatea datelor personale.

Cu Bitdefender Mobile Security însă nu trebuie să îţi mai faci probleme. Acesta include funcţii precum modul antifurt, securitate web, verificare şi scanare de aplicaţii care avertizează utilizătorii dacă accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă şi care localizează, blochează şi sterg memoria tabletei de la distanţă în caz de furt. Mai mult, prin tehnologia Bitdefender cloud, scanarea se realizează atunci când este necesar, fără a afecta consumul bateriei

Utilizatorii tabletelor Allview vor putea utiliza gratis antivirusul Bitdefender Mobile Security timp de 3 luni.

Etichete: , , , ,