Koyos.ro anunţă un parteneriat cu Asociatia Română pentru Cosmonautică si Aeronautică

Scris de | 1 iunie, 2012
Koyos.ro anunţă un parteneriat cu Asociatia Română pentru Cosmonautică si Aeronautică

Magazinul on-line autohton Koyos a anunţat un parteneriat cu Asociația Română pentru Cosmonautică si Aeronautică în cadrul evenimentului de prezentare a rachetei orbitale Haas 2C in Piata Victoriei.

Racheta Haas 2C este destinată amplasării pe orbita terestră a unui satelit de peste o jumătate de tonă, în primăvara anului 2013, precum şi participării la competiţia americană de astronautică Google Lunar X Prize. Un alt obiectiv al rachetei Haas 2C este testarea tehnologiei de propulsie şi dinamica zborului pentru avionul supersonic IAR-111 Excelsior.

Cu ocazia evenimentului de prezentare a rachetei în București, Koyos.ro oferă utilizatorilor site-ului și celor prezenți la eveniment posibilitatea de a se implica în sponsorizarea proiectului ARCA printr-o promoție inedită.

Astfel, pentru toți clienții care se înscriu între 1-3 iunie în programul dedicat prin intermediul paginii koyos.ro/qr, magazinul va dona către ARCA 1% din valoarea fără TVA a facturii pentru orice produs cumpărat până la data de 31 iulie 2012.

Etichete: , , , ,