Rohde & Schwarz: Noul osciloscop de 4 GHz

Scris de | 1 iunie, 2012
Rohde & Schwarz: Noul osciloscop de 4 GHz

Noul osciloscop de 4 GHz de la Rohde & Schwarz ofera cea mai mare rată de precizie şi de achiziţie în clasa sa. Rohde & Schwarz continuă să isi extindă in mod sistematic portofoliul de osciloscoape, adaugand un model de 4 GHz la familia de osciloscoape de înaltă performanţă R&S RTO. Împreună, noul model R&S RTO1044 şi proba diferenţiala R&S RT-ZD40 (4.5 GHz latime de banda) sunt o solutie puternica pentru dezvoltarea de modele digitale, analogice şi RF.

Noul osciloscop de înaltă performanţă de 4 GHz de la Rohde & Schwarz, cu 20 Gsample/s rata de eşantionare abordează o gamă largă de aplicaţii: R&S RTO1044 este ideal pentru analiza semnalelor rapide. Poate captura diferite interfeţe de date cu rata de esantionare de până la 1,6 Gbps si poate fi, de asemenea, folosit pentru a testa semnale rapide (clock signals) până la 800 MHz.

Beneficiile pentru utilizatorii familiei R&S RTO: sensibilitate mare şi precizia de măsurare fac RTO R&S un instrument indispensabil pentru măsurători ale semnalelor tipice de mică amplitudine (<1 V). Datorită interfetei low-noise, intreaga lăţime de bandă de măsurare de 4 GHz este disponibila chiar la cea mai mica scala (1 mV / div).

Convertorul single-core A / D (analog/digital) de 10 GHz ofera o gama dinamica remarcabilă (ENOB> 7 biţi). O altă caracteristică unică este rata de achiziţie fara precedent şi rata de analiza de 1 milion de forme de undă
pe secundă. Sistemul digital de triggerare permite identificarea cu exactitate a erorilor mici (până la 50 PS) şi a originii lor. Şi un trigger de histereza ajustabil permite utilizatorilor să
optimizeze sensibilitatea de declanşare a caracteristicilor de semnal.

Combinaţia de analiză rapidă FFT, gama dinamica ridicata şi o lăţime de bandă de până la 4 GHz face osciloscopul R&S RTO1044 ideal pentru măsurători in domeniul frecvenţă:

Atunci când are loc verificarea designului circuitului şi în timpul depanarii, sunt detectate chiar si interfererente sporadice EMI. Spectrul de până la patru semnale RF pot fi observate în paralel şi coerent.

Osciloscoapele Rohde & Schwarz redefinesc operarea touchscreen prin uşurinţa modului lor de utilizare. Ecranul inteligent proiectat cu casetele de dialog semitransparente, ferestre drag-and-drop, toolbar configurabil şi pictograme de previzualizare cu formele de undă live permit utilizatorilor sa îndeplineasca si sarcinile cele mai complexe de măsurare rapida şi eficienta.Touchscreen de 10.4 inch, ofera un echilibru perfect între utilizare şi caracterul compact.

Noile caracteristici oferite de osciloscopul de 4 GHz il plaseaza ca o soluţie ideală pentru activităţi de cercetare generală, tehnologie medicală şi dezvoltarea de chipset-uri RF „, spune Jörg Fries, director al subdiviziunii Osciloscoape de la Rohde & Schwarz.

Osciloscopul de 4 GHz R&S RTO1044 şi proba diferenţiala R&S RT-ZD40 cu lăţime de bandă 4.5 GHz pot fi comandate acum de la Rohde & Schwarz.

Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.scope-of-the-art.com

Etichete: , , ,