E3 2012: Microsoft prezintă SmartGlass, Halo 4, Tomb Raider

Scris de | 5 iunie, 2012
E3 2012: Microsoft prezintă SmartGlass, Halo 4, Tomb Raider

Microsoft a avut o prezentare vastă pe  scena E3 în acest an, oferind detalii nu doar despre mult aşteptatul Halo 4 ci şi despre alte câteva proiecte extrem de interesante.

SmartGlass

Cum ţi s-ar părea dacă tableta sau telefonul ar şti ce urmăreşti la TV sau ce joci pe Xbox şi ţi-ar oferi informaţii suplimentare, care să completeze experienţa? Microsoft Smarglass este o aplicaţie pentru dispozitive cuWindows 8 sau Windows Phone care îţi conectează telefonul, tableta sau PC-ul cu consola Xbox 360, pentru o experienţă interactivă. Vei putea descoperi informaţii despre locaţiile din Game of Thrones în timp ce urmăreşti serialul, vei primi date suplimentare în timp ce joci Halo 4 sau vei putea genera rapid strategii în Madden NFL 13, totul graţie interacţiunii consolă-tabletă (smartphone). Sistemul promite să înlesnească şi navigarea pe web, fiind posibil controlul site-urilor de pe un dispozitiv mobil şi vizualizarea pe TV.

Halo 4

Asul din mâneca Microsoft atunci când vine vorba despre gaming pe console, seria Halo, revine cu Halo 4, începutul unei noi trilogii aflate sub bagheta celor de la 343 Industries. Prezentarea din cadrul E3 include premiera Halo Infinity Multiplayer, cu focus pe modul Spartan Ops, ce oferă o serie de aventuri episodice disponibile atât în single cât şi în multiplayer, cooperativ cu până la 4 jucători.

Master Chief revine în luptă să luptă înarmat cu Forerunner, o armă modulară cu efecte spectaculoase, gata să le pună probleme inamicilor umanităţii. Jocul străluceşte la capitolul grafică şi sunet şi va fi disponibl la începutul lunii noiembrie.

Tomb Raider

Un alt moment întâmpinat aşa cum trebuie de public a fost prezentarea noului Tomb Raider. Chiar dacă jocul a fost amânat de către producători pentru primăvara lui 2013, imaginile ni-l prezintă într-un stadiu avansat, reuşind să aruncăm o privire asupra mecanicii de joc (vânătoarea cu arcul pare extrem de interesantă), asupra graficii superbe, de la irezistibila Lara şi până la peisajele sălbatice şi a sistemului de luptă.  Trailerul de la E3 poate fi urmărit aici.

Finalul anului va fi unul plin de lansări pentru fanii Xbox, cu noi jocuri din seriile Forza, Gears of War, Call of Duty sau Fable.

Etichete: , , , , , ,