Allview AllDro 3 Speed T: Hibrid tabletă-netbook

Scris de | 12 iunie, 2012
Allview AllDro 3 Speed T: Hibrid tabletă-netbook

Allview a anunţat astăzi lansarea tabletei AllDro3 Speed T, un model ergonomic care se transforma cu usurita intr-un netbook prin intermediul unui docking cu tastatura, a capacitatii de stocare, a aplicatiilor office si de securitate a informatiilor.

Indiferent de modalitatea de conectare la internet prin Wi-Fi sau 3G prin modem, tableta ofera o experienta de navigare sigura precum un netbook.

Alaturi de tastatura, ecranul IPS HD suficient de mare si proportionat 4:3 faciliteaza scrierea e-mail-urilor, discutiile in retele de socializare si navigarea in directoare. De asemenea, tastatura ofera suport si in realizarea apelurile video prin intermediul camerei frontale VGA si a aplicatiilor dedicate precum Yahoo sau Skype.

Tableta are un design modern intr-o nuanta argintie cu trasaturi fine. Tastatura se transforma usor intr-o husa rezistenta din aluminiu, care are rolul de a proteja dispozitivul.

AllDro3 Speed T poate fi achizitionata atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 1299 lei.

Etichete: , ,