OS X Mountain Lion soseşte luna viitoare

Scris de | 12 iunie, 2012
OS X Mountain Lion soseşte luna viitoare

Apple a anunţat aseară în cadrul evenimentului WWDC disponibilitatea sistemului de operare OS X Mountain Lion. Cea mai nouă versiune Mac OS X va fi lansată luna viitoare şi va conţine caracteristici asemănătoare cu iOS.

Veşti bune pentru cei 66 milioane de utilizatori ai sistemului de operare Mac OS X. Apple a anunţat că OS X Mountain Lion va fi disponibil din Mac Store începând cu luna iulie. OS X Mountain Lion va beneficia de o serie de caracteristici disponibile în prezent pe iOS, sistemul de operare dedicat dispozitivelor mobile iPhone, iPod Touch şi iPad.

Astfel, noua platformă va include Messages, un program de mesagerie cu suport pentru iMessage, ceea ce înseamnă că vei putea trimite mesaje de pe laptop-ul tău spre un dispozitiv cu iOS, Reminders, un fel de memento digital, Notes, care reprezintă copia fidelă după aplicaţia disponibilă deja pe iOS, Notification Center, care anunţă primirea unui nou mail, mesaj, tweet şi aşa mai departe şi o integrare mai bună a platformei de micro-blogging Twitter.

De asemenea, OS X Mountain Lion va debuta caracteristica „Power Nap” care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a-şi actualiza sistemul de operare chiar şi atunci când Mac-ul e în modul „Sleep”.

OS X Mountain Lion va fi lansat luna viitoare şi va putea fi achiziţionat la preţul de 20 de dolari.

Etichete: , , , , , ,