Samsung Galaxy S III in review

Scris de | 13 iunie, 2012
Samsung Galaxy S III in review

connect a avut deja pe maini cel mai asteptat smartphone al anului de la Samsung, dar telefonul a ajuns pe mainile lui Dan Dragomir, care ofera un review detaliat.

„Super-telefonul sud-coreenilor nu dezamăgește – n-are nicio hibă importantă și se mișcă mai rapid decât orice competitor. Nici vorbă de plastic ieftin pe spate, dar nici nu sunt un fan al design-ului rotunjit. Dacă pînă acum semnăna la design cu iPhone, acum seamănă cu principalul rival Android, One X.

review-samsung-galaxy-s3

Prima întâlnire cu Samsung Galaxy SIII a fost ușor dezamăgitoare. Nu se aștepta nimeni să iasă din linia clasică de design a seriei Galaxy, fiind relativ “mai urât”. Depinde de fiecare, ca orice design, ori îți place din prima, ori te deranjează. Eu am scris de la început că este mult mai urât. Personal, ca design îmi place Note, mult mai serios, dreptunghiular, combinație de negru și argintiu. Samsung Galaxy SIII nu are încă versiunea albastră anunțată la lansare. Se pare că chiar au avut probleme, doar versiunea albă este disponibilă, inclusiv pentru teste”.

Intreg review-ul lui Dan Dragomir poate fi citit pe computerblog.ro

Etichete: , , , ,