Logitech Global Graffiti: O nouă gamă de periferice colorate

Scris de | 14 iunie, 2012
Logitech Global Graffiti: O nouă gamă de periferice colorate

Logitech a anunţat lansarea noii colecţii de periferice colorate cu modele inspirate din culturile din întreaga lume ce vor fi disponibile în România începând cu luna iulie.

Logitech a lansat noua colecție de periferice pentru PC, dispozitive stilate și colorate ale căror modele sunt inspirate din culturile din întreaga lume. Perifericele au culori și modele ce mixează trenduri globale cu influențe locale, astfel încât utilizatorii să-și aleagă combinația preferată.

“Colecția Global Graffiti imprimă un stil curajos celor mai populare produse ale noastre,” a precizat Sophie Le Guen, director senior în cadrul Logitech. “Am descoperit designeri din întreaga lume ce se remarcă printr-un stil unic iar desenele lor colorează această nouă colecție. Îți poți alege modelele cu care să umpli de culoare propriul birou.”

Colecția dispune de desene autentice, culori îndrăznețe și texturi mixate cu modele fantastice. Fiecare design este diferit dar toate fac parte din aceeași poveste plină de culoare.

Dispozitivile din Logitech Global Graffiti Collection au prețuri cuprinse între 19,99 Euro și 29,99 Euro și vor fi disponibile în România din luna iulie.

Etichete: , , ,