RCS & RDS reduce tarifele de roaming la 0,16 euro/min pentru apel inţiat în UE

Scris de | 21 iunie, 2012
RCS & RDS reduce tarifele de roaming la 0,16 euro/min pentru apel inţiat în UE

E vară și majoritatea operatorilor de telefonie reduc tarifele de roaming. Cel mai recent anunț vine din partea celor de la RCS & RDS care din din 1 iulie 2012 va reduce tarifele pentru apelurile iniţiate în roaming în statele Uniunii Europene, de la 0,20 euro/minut la i 0,16 euro/minut (fără TVA).

Potrivit companiei tariful se află la jumătatea pragului maximal fixat de Comisia Europeană pentru apelurile iniţiate în roaming începând cu această dată (0,29 euro/minut) şi cu aproape 50% mai mic faţă de tarifele pentru apeluri iniţiate în UE practicate de alte reţele mobile din România.

Compania redusese deja, din luna martie a acestui an, tarifele pentru apeluri primite în roaming la 0,03 euro/minut, 0,05 euro/minut şi 0,07 euro/minut. Ele pot ajunge pănă la 0,08 euro/minut, în funcţie de destinaţia apelată şi de tipul de abonament de voce contractat. Pentru SMS trimis către UE tariful este de 0,05 euro/sms.

Tot din această lună, compania va introduce şi serviciul de date mobile în roaming, cu tarife accesibile, similar celorlalte servicii Digi.

Etichete: , , , ,