Samsung Galaxy S III: Peste 10 milioane de unităţi vândute până la sfârşitul lunii iulie

Scris de | 25 iunie, 2012
Samsung Galaxy S III: Peste 10 milioane de unităţi vândute până la sfârşitul lunii iulie

Noul terminal Samsung Galaxy S III se bucură de un succes impresionant la nivel global. Conform Reuters, JK Shin, preşedintele diviziei de telecomunicaţii din cadrul companiei sud-coreene, preconizează o cifră de vânzări de peste 10 milioane de unităţi până la sfârşitul lunii iulie.

Lansarea smartphone-ului emblematic Samsung Galaxy S III va rămâne cu siguranţă în istorie drept una dintre cele mai fastuoase şi de succes din istoria companiei. JK Shin a declarat pentru Reuters că se aşteaptă la un număr record de vânzări de peste 10 milioane de unităţi până la finele lunii iulie. Nu se ştie dacă numărul se referă la unităţi vândute sau livrate, însă în ambele cazuri, performanţa e una deosebită.

Vânzările smartphone-urilor Galaxy S şi Galaxy S II au depăşit cifra de 50 de milioane. Prima generaţie a terminalului s-a vândut în număr de 24 milioane de unităţi, iar Galaxy S II a fost achiziţionat de 28 milioane de utilizatori.

Citeşte o analiză în detaliu a noului terminal Samsung Galaxy S III la adresa: http://www.connect.ro/2012/06/11/samsung-galaxy-s-iii-review-stofa-de-campion/

Etichete: , , , ,