Google Glasses Explorer Edition: Ochelarii viitorului, pe scena Google I/O

Scris de | 28 iunie, 2012
Google Glasses Explorer Edition: Ochelarii viitorului, pe scena Google I/O

Se pare că cei de la Google nu au uitat de proiectul Google Glasses, gadgetul bucurându-se de o prezentare impresionantă în cadrul evenimentului Google I/O. Visezi să filmezi un salt cu paraşuta pe care să îl trăieşti împreună cu prietenii? Ei bine, cei de la Google au făcut exact acest lucru, echipând o echipă de paraşutişti cu Google Glasses. Toată distracţia a putut fi apoi urmărită dintr-o perspectivă extrem de personală.

Ochelarii prezentaţi pe scena I/O sunt o versiune intermediară între cea concept şi cea destinată producţiei în masă şi poartă denumirea Google Glasses Explorer Edition. Dezvoltatorii prezenţi la San Francisco au avut chiar ocazia să precomande o pereche de ochelari care le vor fi livraţi anul viitor, la un preţ premium însă, de 1500 dolari.

Momentan Google Glasses pot oferi live streaming pentru clipuri video, pot realiza fotografii prin atingerea unui buton de pe ramă şi pot asigura transmisii audio. Constructiv, produsul cântăreşte chiar mai puţin decât o pereche de ochelari de soare clasică. Ceea ce aşteptam să vedem şi a lipsit a fost interfaţa care ar urma să ne conecteze cu lumea din jur. Cei de la Google ne asigură însă că produsul este încă într-o stare incipientă şi că alte lucruri extrem de interesante vor sosi pe parcurs.

Un video cu spectaculosul salt al echipei Google Glasses mai jos:

Etichete: , , ,