Rezultate BAC 2012: Verifica notele online si la avizierele liceelor

Scris de | 8 iulie, 2012
Rezultate BAC 2012: Verifica notele online si la avizierele liceelor

Serverele sunt deja extrem de încărcate pentru cei de la Ministerul Educatiei, iar site-ul www.edu.ro se incarca deja cu dificultate la orele amiezii, asaltat de accesarile elevilor care doresc sa afle rezultatele pentru examenul de Bacalaureat din acest an. Rezultatele  vor fi publicate în câteva ore, mai exact dupa ora 14, la avizierele liceelor in care elevii au dat examenul si online, in sectiunea dedicata de pe site-ul Ministerului Educatiei. Site-ul dedicat unde se pot verifica rezultatele Bac 2012 este http://bacalaureat.edu.ro/.

Dacă sistemul va funcționa ca și anul trecut, elevii vor putea selecta judetul in care au participat la examen si poate alege afisarea rezultatelor in ordine alfabetica, dupa medie, precum si pe unitatile de invatamant.

Promovabilitatea examenului de Bacalaureat a fost din nou subiect de controverse in acest an, unele judete, cum este Ilfov, inregistrand rezultate extrem de slabe – circa 15%. In contrast, in Brasov spre exemplu promovabilitatea a fost de peste 61%.

Etichete: , , , , ,