Microsoft a lansat Office 2013 Consumer Preview

Scris de | 17 iulie, 2012
Microsoft a lansat Office 2013 Consumer Preview

Versiunea Consumer Preview a suitei de programe Office 2013, anunţată de către Steve Ballmer, debutează o serie de caracteristici deosebit de interesante, precum suport pentru touch, stocare în cloud, aplicaţii speciale pentru Windows 8, o reţea de socializare şi multe altele.

Microsoft Office 2013 Consumer Preview a fost lansat în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la San Francisco. Steve Ballmer, CEO-ul Microsoft, a declarat că noul Office e partenerul perfect pentru sistemul de operare Windows 8, fiind creat pentru a oferi o experienţă deosebită de utilizare atât pentru clientul din segmentul business cât şi pentru cel ce se află în căutarea celei mai bune versiuni a programelor precum Word sau PowerPoint.

Pe lângă noua interfaţă, bazată pe cea Metro, Office 2013 Consumer Preview dispune acum de suport pentru navigare de tip touch. Astfel, utilizatorul poate schimba paginile dintr-o prezentare printr-o simplă mişcare a mâinii pe faţa ecranului. Mai mult, poţi folosi acum în Office şi stylus-ul pentru a crea conţinut. Aceste două lucruri avantajează, evident, utilizatorii unei tablete cu Windows 8 şi care folosesc aplicaţiile create special de Microsoft: Lync şi OneNote.

Microsoft Office 2013 include acum şi tehnologia cloud pentru a stocarea fişierele utilizatorilor prin SkyDrive, astfel încât niciun document important să nu fie pierdut. În plus, acum poţi comunica cu colegii prin Yammer, o reţea de socializare dedicată utilizatorilor Microsoft Office 2013.

Etichete: , , , , , ,