Philips Blade 2: Monitor de 23 inchi cu ecran IPS

Scris de | 23 iulie, 2012
Philips Blade 2: Monitor de 23 inchi cu ecran IPS

Philips a anunţat lansarea în România a noului monitor Blade 2. Monitorul subțire beneficiază de un design elegant şi dispune de un ecran IPS, cu un unghi de vizualizare mai mare, ceea ce garantează culori perfecte si imagini clare.

Inspirat de liniile lamelor patinelor de patinaj, monitorul Philips 239C4QHSB Blade are o grosime de 12,9 mm. Nimic nu distrage de la eleganta calmă a exteriorului. Tastele de control sunt integrate bazei negre strălucitoare iar managementul de cabluri eficient ajută ca totul să fie tinut în ordine si în afara privirilor.

Arabela Umbră, sales manager pe România în cadrul MMD-monitors, a declarat într-un comunicat de presă: “Philips Blade 2 demonstrează abilitatea companiei de a oferi monitoare ce combină un design de top cu performante excelente. Acestea arată dorinta noastră de a testa limitele si de a dezvolta dispozitive mai bune pentru utilizatori.”

Punctul de atractie al monitorului Blade 2 este ecranul LED eIPS (Enchanced In-Plane Switching). Acesta oferă un unghi de vizualizare mare (aproape 180 de grade) fără să sacrifice vibratia culorilor sau detaliile imaginii. La fel ca predecesorul său, Blade 2 dispune de cea mai nouă generatie de LED-uri subtiri, dar si functiile de energie Philips pentru culoare, imagine si control. SmartKolor este o tehnologie de extensie de culoare sofisticată ce amplifică vitalitatea culorilor primare, ceea ce în practică semnifică imagini mai bogate, mai vii pentru fotografiile si filmele redate.

Monitorul Philips Blade 2 este disponibil în România la un pret de 1049 Lei.

Etichete: , , ,