Mio Technology a lansat noua gamă de GPS-uri Spirit 2012

Scris de | 25 iulie, 2012
Mio Technology a lansat noua gamă de GPS-uri Spirit 2012

Mio Technology a anunţat disponibilitatea noii game de GPS-uri Spirit pe piaţa autohtonă. Cele şase dispozitive Mio Spirit dispun de caracteristici precum Lifetime Map Update (LMU) şi modul de navigaţie pentru camioane.

Noua generaţie a GPS-urilor Spirit include şase noi modele: Mio Spirit 490LM, Mio Spirit 495LM, Mio Spirit 497LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inci), alături de Mio Spirit 690LM, Mio Spirit 695LM, Mio Spirit 697LM (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inci).

Laura Samson, Country Director Mio România, Cehia, Slovacia şi Ungaria, a declarat într-un comunicat de presă: „Noua generaţie de dispozitive de navigaţie Mio Spirit 2012 sporeşte uşurinţa de utilizare. Actualizările gratuite ale hărţilor pe toată durata de funcţionare a dispozitivelor, serviciu disponibil pentru toate modelele din noua serie, reduc semnificativ costul total de exploatare al noilor Mio Spirit.”

Printre caracteristicile noilor dispozitive se numărăr serviciul Lifetime Map Update, ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi actualiza gratuit hărţile pe toată durata de funcţionare a GPS-ului, acces la varianta trial a opţiunii pentru camioane timp de 30 de zile, asistenţă pentru rularea pe banda corectă, parcare, vizualizare 3D, Text-to-Speech, ghidare pentru tuneluri şi informaţii despre rutele selectate.

Noua gamă de dispozitive de navigaţie prin GPS Mio Spirit 2012 este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 669 lei.

Etichete: , , , ,