Mists of Pandaria: Pandarenii sosesc pe 25 septembrie în trei pachete atractive

Scris de | 25 iulie, 2012
Mists of Pandaria: Pandarenii sosesc pe 25 septembrie în trei pachete atractive

Blizzard a dezvăluit azi detalii importante legate de Mists of Pandaria, cel mai nou expansion pentru MMORPG-ul World of Warcraft. Potrivit oficialilor companiei acesta va fi lansat oficial pe 25 septembrie și va costa 39.99 dolari pentru versiunile PC și Mac.

Compania care a creat francizele Diablo, Warcraft și Starcraft mai anunță că le va pune la dispoziția fanilor mai pretențioși o versiune Digital Deluxe Edition, care costă 59.99 dolari și una Collector’s Edition care va costa 79.99 dolari.

WoW Mists of Pandaria Deluxe Edition îți oferă acces la mount-ul Imperial Quilen, un companion Lucky Quilen Cub, precum și conținut bonus pentru Starcraft II și Diablo III, în timp ce versiunea Mists of Pandaria Collector’s Edition sosește pe un disc fizic și te atrage cu un DVD și Blu-ray care prezintă povestea din spatele realizării expansion-ului Pandaria, un CD cu soundtrack-ul jocului, o carte de 208 pagini cu o prezentare grafică deosebită intitulată Art of Mists of Pandaria și nu îl ultimul cu un mouse pad Chen Stormstout.

Etichete: , , , , , ,