Vremea, într-o prezentare senzaţională prin Solar

Scris de | 26 iulie, 2012
Vremea, într-o prezentare senzaţională prin Solar

App Store-ul  este plin cu aplicaţii meteo, care îţi oferă detalii care mai de care mai diverse despre vreme. Niciuna dintre acestea nu se apropie însă ca design şi funcţionalitate de Solar, creată de cei de la Hollr.

Apelând la o prezentare  minimalistă şi un background ce funcţionează ca un ghid cromatic al temperaturii, Solar ilustrează zilele toride de vară în nuanţe de roşu şi portocaliu, serile răcoroase în verde şi albastru, iar furtunile îţi fac telefonul să vibreze.

Pe ecranul principal ţi se oferă informaţii succinte despre locaţie, temperatură şi condiţiile de vreme, iar pentru a afla mai multe trebuie să apelezi la gesturi de tip Swype.

Un gest descendent afişează prognoza pe trei zile, un Swype de jos în sus îţi arată cum va fi vremea în următoarele ore, în timp ce slide de la dreapta la stânga face trecerea dintre diferitele locaţii selectate.

În ceeea ce priveşte acurateţea informaţiilor, datele sunt preluate de la Weather Underground, o sursă extrem de apreciată.

Dacă vrei să ai şi o perspectivă mai puţin clasică asupra vremii, Solar este disponibilă în App Store, pe iPhone, iPod şi iPad la preţul de 0.79 euro.

Etichete: , , , ,