Dolce Mobile TV: Programe TV pe smartphone de la Romtelecom şi Cosmote

Scris de | 27 iulie, 2012
Dolce Mobile TV: Programe TV pe smartphone de la Romtelecom şi Cosmote

Romtelecom a anunţat astăzi un parteneriat cu firma Cosmote România prin care lansează aplicaţia Dolce Mobile TV, dedicată clienţilor care vor să urmărească programele TV preferate direct de pe tabletă sau smartphone.

Clienţii Romtelecom şi COSMOTE România nu vor mai rata programul TV favorit şi vor putea întotdeauna să îşi susţină echipa preferată la toate meciurile importante, fie că sunt afară cu prietenii, în excursie sau chiar la piscină. Tot ceea ce au de făcut este să descarce şi să îşi instaleze aplicaţia Dolce Mobile TV powered by COSMOTE pe telefoanele lor mobile, sau pe tablete, şi să urmărească programele TV din grilă. Aplicaţia Dolce Mobile TV poate fi testată gratuit până pe 26 august 2012.

Clienţii care folosesc serviciul de date 3G de la Cosmote şi care se află într-o zonă cu acoperire 3G, atunci când sunt în aer liber, sau folosesc o conexiune Romtelecom, în interior, au la dispoziţie 35 de programe TV transmise în direct, precum şi evenimente sportive (în direct sau înregistrate), oricând doresc.

Dolce Mobile TV, powered by Cosmote este disponibilă pentru terminale cu Android 2.3 sau versiuni mai noi, şi pentru dispozitive cu sistemul de operare iOS şi se poate descărca din Play Store (pentru Android) şi App Store (pentru iOS).

Etichete: , , , , , ,