Dragon NaturallySpeaking 12: Recunoastere vocala avansata pe PC

Scris de | 27 iulie, 2012
Dragon NaturallySpeaking 12: Recunoastere vocala avansata pe PC

Nuance lansează Dragon NaturallySpeaking 12, cea mai rapidă, precisă şi uşor de folosit versiune a software-ului lor de recunoaştere vocală, care aduce în plus şi peste 100 de noi funcţii. Programul îţi permite să interacţionezi cu PC-ul şi să îl comanzi vocal, să dictezi emailuri, să updatezi Facebook-ul sau să navighezi pe web.

Cea mai nouă versiune a programului aduce o îmbunătăţire cu 20% a preciziei recunoaşterii vocale şi o tehnologie care îţi învaţă preferinţele şi le foloseşte apoi în software. Dragon 12 funcţionează mai bine cu Gmail şi Hotmail, iar aplicaţia Dragon Remote Microphone, care îţi permite să foloseşti telefonul pe post de microfon wireless pentru PC este compatibilă acum şi cu Android. Navigarea pe web cu ajutorul vocii este de acum mult mai lejeră, Dragon oferind de acum Full Text Control şi comenzi pentru cele mai frecvente acţiuni din Internet Explorer 9, Firefox 12 sau Google Chrome.

Dragon NaturallySpeaking 12 este disponibil deja pentru precomenzi la preţul de 99 dolari. Versiunea download Dragon NaturallySpeaking soseşte din 3 august, iar comenzile vor începe să fie livrate din 13 august.

Portofoliul de aplicaţii al celor de la Nuance mai include Dragon Dictation, Dragon Go!, Dragon TV, sau Dragon ID.

Etichete: , , , ,