Acer TravelMate Seria P6: Noua gamă e disponibilă acum în România

Scris de | 1 august, 2012
Acer TravelMate Seria P6: Noua gamă e disponibilă acum în România

ELKOTech a anunţat astăzi disponibilitatea noilor laptopuri din gama Acer TravelMate Seria P6 pe piaţa din România. Notebook-urile din Seria P6 sunt echipate cu tehnologie de ultimă generaţie, ceea ce oferă o performanţă ridicată la sarcinile de lucru şi de divertisment.

Disponibile în trei formate, cu ecran de 13,3, 14 şi 15,6 inchi, noile modele folosesc procesoare din cea de-a treia generaţie a gamei Intel Core, procesoare ce integrează tehnologiile Intel vPro şi AMT 8.0. Acestea permit gestionarea uşoară a componentelor software şi hardware, protejându-le de ameninţări indiferent de sistemul de operare.

Având în vedere că din ce în ce mai multe business-uri depind de o grafică avansată, noile dispozitive sunt dotate cu Intel HD Graphics 4000, care permite vizionarea videoclipurilor HD şi alte sarcini de divertisment. De asemenea, Seria P6 încorporează tehnologia WiDi, cu ajutorul căreia utilizatorii pot viziona uşor clipurile şi prezentările de pe laptop pe un ecran HD, prin intermendiul conexiunii Wi-Fi.

În plus, dispozitivele Acer TravelMate Seria P6 sunt dotate şi cu tehnologia Intel Anti-Theft, disponibilă în România, care ajută utilizatorii să îşi protejeze datele în cazul în care sistemul este pierdut sau furat. Intel Anti-Theft este o soluţie de securitate hardware prin care utilizatorii, în baza unui abonament anual, îşi pot proteja datele prin blocarea computerului de la distanţă.

Notebook-urile din gama Acer TravelMate Seria P6 sunt disponibile prin reţeaua partenerilor ELKOTech România.

Etichete: , , , ,