Nokia va prezenta luna viitoare smartphone-uri cu Windows Phone 8

Scris de | 6 august, 2012
Nokia va prezenta luna viitoare smartphone-uri cu Windows Phone 8

Compania finlandeză Nokia va anunţat la începutul lunii septembrie – înainte de lansarea noului iPhone 5 – primele dispozitive echipate cu sistemul de operare Windows Phone 8, informează Bloomberg.

Cu ocazia evenimentului Nokia World 2012, ce va avea loc în data de 5 septembrie, compania finlandeză va anunţa noi dispozitive din gama Lumia, ce vor rula platforma Windows Phone 8, dezvoltată de Microsoft. Aceste terminale, care reprezintă o nouă încercare a producătorului de a rămâne în cursa pentru supremaţia pieţei smartphone-urilor, vor putea fi achiziţionate înainte de sezonul sărbătorilor de Crăciun, informează o sursă din cadrul companiei, citată de Bloomberg.

Windows Phone 8 aduce pe lângă un ecran de Start îmbunătăţit şi hărţi mai precise şi suport pentru procesoare multi core şi rezoluţii superioare ale display-ului, precum şi pentru carduri microSD.

Pentru toate detaliile legate de noua versiune a sistemului de operare Windows Phone 8, accesează acum: http://www.connect.ro/2012/06/21/windows-phone-8-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-viitorul-so-mobil/

Etichete: , , , , ,