iOS 6: Apple renunţă la aplicaţia Youtube

Scris de | 7 august, 2012
iOS 6: Apple renunţă la aplicaţia Youtube

Una dintre cele mai stridente schimbări care au apărut în cea mai nouă versiune BETA a sistemului de operare iOS 6 reprezintă absenţa aplicaţiei Youtube din pachetul standard de aplicaţii. Astfel, Google va dezvolta o nouă aplicaţie care va putea fi descărcată din App Store.

După ce compania din Cupertino a renunţat la Google Maps ca fiind sursa de conţinut pentru aplicaţia de hărţi, acum un nou serviciu Google a fost eliminat din iOS 6. Apple a declarat că decizia de a elimina Youtube din pachetul standard de aplicaţii din iOS a fost luată datorită faptului că licenţa de la Google a expirat. Din fericire, Apple a anunţat faptul că Google lucrează actualmente la o nouă aplicaţie Youtube, care va fi disponibilă în App Store.

iOS 6, cel mai nou sistem de operare oferit de Apple pentru iPhone, iPad şi iPod, va fi lansat luna viitoare, alături de noul iPhone 5. Pentru mai multe detalii legate de iOS 6, accesează acum: http://www.connect.ro/2012/06/12/ios-6-siri-pe-ipad-integrare-facebook-o-noua-aplicatie-maps-si-multe-altele/

 

Etichete: , , , , , ,