Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich sosește pe HTC One X

Scris de | 13 august, 2012
Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich sosește pe HTC One X

HTC anunță disponibilitatea din data de 10 august a noului update Android pentru vârful de lance HTC One X.

Upgrade-ul la Android versiunea 4.0.4 Ice Cream Sandwich promite și o îmbunătățire majoră a experienţei livrate de interfața HTC Sense.

Dintre modificări amintim posibilitatea de a mapa funcţia de menu pe butonul “recent app” (îmbunătăţind layout-ul pentru aplicații non-ICS precum Facebook), optimizarea managementul tab-urilor în browser, prin includerea unui buton dedicat de comutare între filele deschise sau sporirea capacităţile camerei foto, cum ar fi balansul de alb şi focalizare automată continuă. Mai mult, clienţii pot aştepta îmbunătăţiri în privința memoriei, a  stabilității platformei, şi, per ansamblu o experienţa superioară de navigare. Alte îmbunătăţiri includ o autentificare Single Sign-On pentru Facebook, pentru a le permite utilizatorilor accesul în cadrul aplicaţiilor şi din browser şi upgrade-uri pentru Beats audio, care reflectă angajamentul nostru de a oferi o experienţă de sunet autentic.

Din punctul de vedere al dezvoltatorilor, HTC extinde suportul SDK pentru Media Link şi oferă un cadru de lucru pentru ca aplicațiile de apeluri video să atingă standarde mai mari de performanță și calitate.

Etichete: , , , ,