Gamescom 2012: Butoane pentru ecrane touch, căști și controlere de la SteelSeries

Scris de | 15 august, 2012
Gamescom 2012: Butoane pentru ecrane touch, căști și controlere de la SteelSeries

Specialiștii în periferice și accesorii de gaming de la SteelSeries au lansat azi în cadrul Gamescom 2012 noua linie de produse Freedom to Play, destinate gamingului pe smartphone și tabletă.

SteelSeries Free Mobile Gaming Controller, disponibil la prețul de 79.99 euro este un controler wireless Bluetooth ușor și compact, cu o așezare a butoanelor similară cu cea Nintendo, compatibil cu smartphone-uri și tablete Android, cu iPad și iPhone, precum și cu un PC sau Mac. Alimentat de un acumulator litiu cu o autonomie de 20 ore, gamepad-ul dispue de un Dpad, un grup de patru butoane pe dreapta, Select și Start pe mijloc, două stick-uri analog și două butoane Shoulder.

Un alt produs interesant este SteelSeries Free Touchscreen Gaming Controls ce costă doar 19.99 euro. Practic vorbim de o serie de butoane din cauciuc conductiv ce aderă pe ecranul tactil prin sucțiune, în zonele în care sunt pozițioante tastele virtuale și te ajută să controlezi mai precis și mai comod acțiunea.

Noua gamă este completată de două modele de căști, Flux și Flux In-Ear Pro, cu prețuri de 99, respectiv 129 euro, create pentru un plus de portabilitate, rezistență și un sunet de înaltă calitate.

Etichete: , , , ,