Allview Alldro Speed S, cu navigatie Ndrive

Scris de | 16 august, 2012
Allview Alldro Speed S, cu navigatie Ndrive

Allview anunţă un parteneriat cu un important furnizor de soluţii software pentru navigaţie prin GPS, Ndrive. Software-ul de navigare Ndrive reprezintă soluţia completă de localizare şi direcţionare pas cu pas, offline, ce foloseşte cele mai noi hărţi de la principalul furnizor din domeniu, TeleAtlas.

Vizualizarea 3D, asistenţa în situaţii critice, afişarea informaţiilor meteo şi partajarea locaţiei prin mediile de socializare sunt doar câteva dintre facilităţile puse la dispoziţie de aplicaţia Ndrive. O funcţie cheie a aplicaţiei este cea de căutare a punctelor de interes, folosind  coordonatele furnizate de Google pentru un POI şi introducerea acestora în harta proprie, automat, pentru o navigare precisa spre hotel sau restaurant. De asemenea, puteţi naviga utilizând modul aventura şi în afara zonelor cartografiate, de exemplu pe mări, în aer sau în păduri fără drumuri, soft-ul fiind capabil să vă ghideze spre destinaţie, folosind coordonatele GPS.

Tableta Allview Alldro Speed S, împreună cu soft-ul de navigaţie Ndrive, hărţile Full-Europe şi accesoriile oferite în pachet, suportul de parbriz şi încărcătorul de maşină sunt soluţia completă şi performantă de navigaţie prin GPS, la un preţ competitiv cu cel al aparatelor de navigaţie dedicate. În plus, vă puteţi bucura, pe acelaşi aparat, şi de avantajele sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich: vizualizare filme şi fotografii, redare muzica, e-mail şi internet browsing etc.

Tableta Allview Alldro Speed S, cu soft de navigaţie Ndrive şi hărti Full-Europe, este disponibilă la magazinele partenere şi în mediul online, la preţul recomandat de 699 lei.

Etichete: , , ,