AMD: Darren Grasby a fost numit conducătorul echipei de vânzări din regiunea EMEA

Scris de | 23 august, 2012
AMD: Darren Grasby a fost numit conducătorul echipei de vânzări din regiunea EMEA

AMD a anunţat numirea vice-preşedintelui Darren Grasby la conducerea departamentului de vânzări din regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Cu o experienţă de peste 20 de ani în industria tehnologică, Darren Grasby va prelua responsabilitatea de manager general a regiunii.

Grasby s-a alăturat echipei AMD în 2007, în funcţia de director AMD EMEA GPU şi vânzări de chipset-uri, unde a contribuit la numeroase câştiguri ale companiei AMD în venituri şi cotă de piaţă. Recent, acesta a ocupat poziţia de vice-preşedinte al vânzărilor globale de componente, conducând organizaţia de vânzări OEM globală şi regională AMD.

John Byrne, CSO AMD, a declarat într-un comunicat de presă: “Darren este persoana potrivită pentru a conduce vânzările din regiunea EMEA. El a venit în cadrul companiei având un trecut impresionant în vânzari de PC-uri, s-a făcut remarcat drept lider eficient la AMD şi este recunoscut şi respectat de clienţii şi partenerii noştri. »

Anterior, Grasby a fost vice-preşedinte al segmentului EMEA şi vânzărilor pentru companii mici şi mijlocii, administrând o organizaţie ce includea Europa, Rusia şi Orientul Mijlociu.

Etichete: , , ,